05/08/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 - 11:25

Επιστρέφει στον Άρη ο Τσαγκαλίδης

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του νεαρού αμυντικού στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο εξάμηνος δανεισμός του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στον Ολυμπιακό Βόλου ολοκληρώθηκε και ο νεαρός οπισθοφύλακας αναμένεται να επιστρέψει στον Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της FootballLeague την Κυριακή (23/6) λήγει ο δανεισμός του νεαρού αμυντικού στην Θεσσαλική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο 19χρονος αριστερός μπακ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «κίτρινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Τσαγκαλίδη για την συνεισφορά του στην πολύ καλή πορεία που έκανε φέτος η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο 19χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός από την ΠΑΕ Άρης, έχοντας αφήσει με τις συμμετοχές του με την ερυθρόλευκη φανέλα τις καλύτερες εντυπώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ, παίζοντας σε 15 αγώνες και καταγράφοντας 1.223 λεπτά συμμετοχής.

Ο Παναγιώτης δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας στον τελευταίο αγώνα με τον Πιερικό καθώς έπρεπε άμεσα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διοίκηση του Άρη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα».

Μοιραστείτε το: