05/08/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 - 17:30

Αφαίρεση τριών βαθμών με προθεσμία σε Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας

Για την περίπτωση του Μπακουλάτι οι Θεσσαλοί *Νέος κίνδυνος για τους «μαυραετούς»

Την Παρασκευή (18/6), το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου για οφειλή στον Αλέξανδρο Μπακουλάτι.

Πάραλληλα, η Δόξα Δράμας δέχτηκε άλλη μία αφαίρεση  βαθμών. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (18/6) υποβλήθηκε στους Δραμινούς αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές σε παίκτες, μάλιστα, αυτό συνέβη και την Παρασκευή (18/6), οπού αφαιρέθηκαν άλλοι τρεις βαθμοί για τα χρωστούμενα στον Τάσο Κρητικό.

Πάντως, και οι δύο ΠΑΕ έχουν περιθώριο πέντε ημερών να τακτοποιήσουν τις οφειλές και να γλιτώσουν τις «καμπάνες».

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου την επιβληθείσα με την 69/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Μπακουλάτι κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Δόξας Δράμας την επιβληθείσα με την 90/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστασίου Κρητικού κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 74/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Μοιραστείτε το: