02/04/2023
Ομάδες | Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 - 16:38

Ξάνθη: «Κάηκε» από την Αυστραλία ο Στολτίδης, κερδίζει πόντους ο Συλαϊδόπουλος

Αντιδράσεις από τον κόσμο στο άκουσμα εμπλοκής Τραυλού * Δυσαρέσκεια Πάπας για τους έσχατους χειρισμούς του διευθυντηρίου της Θεσσαλονίκης

Αναταράξεις και ανατροπές υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα στην Ξάνθη… Η είδηση της ανάμιξης του γνωστού μάνατζερ Άγγελου Τραυλού, που σας αποκάλυψε το a-sports.gr και οι έσχατες κινήσεις από το διοικητικό διευθυντήριο της Θεσσαλονίκης έφτασαν μέχρι την Αυστραλία! Ο Μπιλ Πάπας και οι συνεργάτες του έμαθαν για πρόσωπα και πράγματα, αποφασίζοντας να πάρουν δραστικά μέτρα, καθώς καταγράφεται δυσαρέσκεια για τους ανθρώπους που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας από τη συμπρωτεύουσα. 

Έτσι σε πρώτη φάση από την Αυστραλία δόθηκε εντολή και… κάηκε με τη μία η περίπτωση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των Θρακιωτών ο πρώην διεθνής άσος Ιεροκλής Στολτίδης.

Παράλληλα, όμως, υποχωρεί και η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα για τον πάγκο, ενώ αντιθέτως κερδίζει πόντους διαρκώς ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, όπως έγκαιρα σας είχαμε επίσης ενημερώσει. Μοιραία, λοιπόν, ο προπονητής των Νέων του Παναθηναϊκού και δύο φορές υπηρεσιακός κόουτς πέρσι στους «πράσινους» αυτή τη στιγμή εμφανίζεται από αουτσάιντερ ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις των οπαδών της Ξάνθης υπάρχει αναβρασμός και μεγάλες αντιδράσεις στο άκουσμα του ονόματος του Τραυλού μέσα από σελίδες και φόρουμ φιλάθλων στο διαδίκτυο, όπου δηλώνουν την κάθετη αντίθεση τους σε οποιαδήποτε εμπλοκή του εν λόγω μάνατζερ της με τους Θρακιώτες… 

Μοιραστείτε το: