23/06/2021
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 - 13:34

Ιωνικός: Προπονητής στην Κ17 ο Τσιμπάκης

Ο 49χρονος τεχνικός αναλαμβάνει και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ερασιτεχνική ακαδημία της ομάδας της Νίκαιας

Την πρόσληψη του Αντώνη Τσιμπάκη ανακοίνωσε την Παρασκευή (11/6) ο Ιωνικός. Ο 49χρονος τεχνικός αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην Κ17 του συλλόγου αλλά και τεχνικού διευθυντή στην ερασιτεχνική ακαδημία.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε αρκετές ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, ενώ για οκτώ χρόνια ήταν κόουτς του Πανερυθραϊκού στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος αναλαμβάνει νέος προπονητής της Κ17 (Super League 1) και Τεχν. Διευθυντής στην Ερασιτεχνική Ακαδημία.

Ο Αντώνης Τσιμπάκης γεννήθηκε στις 28/2/1972 στη Νίκαια, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α’ και έχει υπάρξει στην ίδια θέση, προπονητής-Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας, προ διετίας. Έχει σημαντική εμπειρία επί σειρά ετών, αφού έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Παναιγιάλειο, Βύζαντα Μεγάρων, Εθνικό Αστέρα και πέρυσι ήταν στον Εθνικό Πειραιώς).

Έχει διατελέσει επίσης πρώτος προπονητής στην ομάδα του Πανερυθραϊκού για 8 χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αθήνας καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών, εξελίσσοντας και προωθώντας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αρκετά ταλέντα. Έχει υπάρξει Τεχνικός Σύμβουλος στην Εθνική ομάδα των E.Δ.&Σ.A.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Αντώνη Τσιμπάκη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του».

Μοιραστείτε το: