23/06/2021
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 - 07:41

Ιωνικός: Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και προπονητής στην Κ19 ο Τερεζόπουλος

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 55χρονο τεχνικό

Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ακαδημία του Ιωνικού αλλά και προπονητή στην Κ19 του συλλόγου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, καθώς η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την Πέμπτη (10/6) την πρόσληψή του.

Στο παρελθόν ο 55χρονος τεχνικός έχει δουλέψει στις ακαδημίες του Πανιωνίου, του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και του Ολυμπιακού, ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στη ομάδα της Νέας Σμύρνης, στη Ρόδο και τον Εθνικό Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής στο τμήμα της Κ19.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, που γεννήθηκε στις 28/5/1966 στην Αθήνα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, έχει να επιδείξει επί σειρά ετών μια σημαντική πορεία στο κορυφαίο επίπεδο με εμπειρίες και παραστάσεις. Έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και βοηθός προπονητή, έχει δουλέψει με επιτυχία στην Ακαδημία του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και του προπονητή σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, ενώ έχει εργαστεί και στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού. Έχει συμμετάσχει επίσης, σε κορυφαία διεθνή ευρωπαϊκά τουρνουά ως προπονητής τμημάτων υποδομής με σημαντική επιτυχία.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του».

Μοιραστείτε το: