24/06/2021
ΙΩΝΙΚΟΣ | Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 - 05:03

Ιωνικός: Αυτοί είναι οι έξι σίγουροι που μένουν!

Ανανεώνουν και συνεχίζουν στη Σούπερ Λίγκα 1 οι Πλατέλλας, Ματσούκας, Μάναλης, Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης * Στις 28 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία, στο Βώλακα Δράμας το βασικό στάδιο

 Έξι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι και τη νέα σεζόν στη Νίκαια σε σχέση με το ρόστερ του πρωταθλητή της SL2, Ιωνικού. Μισή ντουζίνα, που είναι εξ ολοκλήρου ελληνική αφού σε αυτή τη λίστα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Λευτέρης Ματσούκας (ΦΩΤΟ), Γιώργος Μάναλης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Σπύρος Φουρλάνος, Κώστας Τσιριγώτης. Και οι έξι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν συμφωνήσει και ανανεώνουν στους «κυανόλευκους» για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στη Σούπερ Λίγκα 1!

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κανά δύο ακόμα ερωτηματικά, που δεν θα αργήσουν να οριστικοποιηθούν για το αν θα είναι στους παραμένοντες στη Νίκαια.

Στο μεταξύ ο Ιωνικός έχει ήδη φτιάξει το αρχικό πλάνο του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Έτσι ο Δημήτρης Σπανός έχει θέσει στη διοίκηση ως ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας την 28η Ιουνίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες αργότερα και για δύο εβδομάδες στον Βώλακα Δράμας, που έχει επιλέξει και γνωρίζει ο κόουτς των «κυανόλευκων».  

Μοιραστείτε το: