24/06/2021
ΞΑΝΘΗ | Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 - 04:49

Ξάνθη: Φαβορί ο Νταμπίζας, αουτσάιντερ ο Μυροφορίδης για τεχνικός διευθυντής

Κόντρα… επικράτησης στα εσωτερικά των Θρακιωτών ανάμεσα στους ντόπιους παράγοντες της ΠΑΕ και τους εκ Θεσσαλονίκης… *  Προς παραμονή στην ομάδα, αλλά σε άλλο πόστο ο Τσετινές

Η Ξάνθη θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2 και αυτή η εξέλιξη μοιραία αναπροσαρμόζει τα πλάνα… Η ομάδα έχοντας μεγάλη οικονομική άνεση με την παρουσία του Ελληνοαυστραλού, Μπιλ Πάπας δείχνει ικανή να κάνει πολλές οικονομικές υπερβάσεις για να πετύχει αυτή τη φορά τον στόχο της ανόδου. Ταυτόχρονα, όμως, στα εσωτερικά των Θρακιωτών υπάρχει σχεδόν… ανοιχτά πλέον μια κόντρα κυριαρχίας. Οι αντίπαλες παρατάξεις είναι οι ντόπιοι παράγοντες της ΠΑΕ και οι εκ Θεσσαλονίκης, που επί της ουσίας διαχειρίζονται τα κεφάλαια του Πάπας.

Διαμάχη που ήταν υπαρκτή και γνωστή στα ενδότερα καιρό τώρα και στην πραγματικότητα ήταν η αιτία της απόφασης Τεννέ να μην συνεχίσει (ακόμα κι αν ανέβαινε η Ξάνθη), παρά την πετυχημένη παρουσία του στον πάγκο.

Τώρα, λοιπόν, μαζί με το παιχνίδι επικράτησης στους διοικητικούς τρέχουν και οι εξελίξεις για το οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Και οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Νταμπίζα να είναι το φαβορί για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή, μάλιστα κάποιες πηγές  υποστηρίζουν ότι ο πρώην διεθνής άσος έχει ήδη συμφωνήσει!

Από την άλλη υπάρχει και αουτσάιντερ για την ίδια θέση. Ο λόγος για τον εξαιρετικό γνώστη της κατηγορίας και με τέσσερις ανόδους (Απόλλων Σμύρνης δύο φορές και Ηρακλή, Άρη) από Β’ σε Α’ Εθνική στο ενεργητικό του, Παύλο Μυροφορίδη. Τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή των Χανίων, που έχει υποστηρικτές από τους ντόπιους της Ξάνθης…

Πάντως, οι αλλαγές στο οργανωτικό κομμάτι θα είναι πολλές στους Θρακιώτες, αλλά προς παραμονή δείχνει να είναι μόνο ο Ανέστης Τσετινές, αν και αναμένεται να έχει άλλο ρόλο από αυτόν του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ.    

Μοιραστείτε το: