24/06/2021
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 - 16:06

«Εφικτό να μπούμε στη Νέα Τούμπα το 2026»

Για τις εξελίξεις αναφορικά με το πρότζεκτ της έδρας του ΠΑΟΚ μίλησε ο αρχιτέκτονας του γηπέδου, Τάκης Δούμας

Ο υπεύθυνος του πρότζεκτ προσπάθεια για τη Νέα Τούμπα, Τάκης Δούμας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που αφορά το μεγάλο όραμα της οικογένειας Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι είναι εφικτός ο στόχος να μπει ο ΠΑΟΚ στο νέο του γήπεδο το 2026, τι χρονιά δηλαδή που ο σύλλογος θα γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το προεδρικό διάταγμα:

«Όλα δείχνουν πως θα το έχουμε στα χέρια μας μέχρι το τέλος του 2021. Και η ύπαρξη προεδρικού διατάγματος είναι το πλέον σημαντικό. Δεν μιλάμε για άδεια έναρξης εργασιών. Μιλάμε για ένα έγγραφο που είναι αδιάβλητο. Δεν μπορεί να προσβληθεί και αυτό λόγω των διαδικασιών που ακολουθούνται μέχρι την έκδοσή του».

Για το αν είναι εφικτό να τελειώσει το έργο μέχρι το 2026:

«Σε θεωρητική ερώτηση μπορώ να δώσω μόνο θεωρητική απάντηση. Αν η μελέτη που θα γίνει, πάρει έξι μήνες και οι εργασίες ξεκινήσουν στο τρίτο τρίμηνο του, τότε ναι, μπορεί να γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον δρόμο για το νέο γήπεδο».

Για το να μπορεί να ειπωθεί κάτι αναφορικά με χωρητικότητα και άλλες λεπτομέρειες:

«Δεν έχει ξεκινήσει η μελέτη. Σκέψεις και προθέσεις υπάρχουν, αλλά όλα είναι θεωρητικά».

Για το αν υπάρχει καθυστέρηση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα:

«Αν σκεφτεί κανείς πως οι κινήσεις ξεκίνησαν προ κορωνοϊού, έχουμε πάει πολύ καλά σε θέμα χρονοδιαγράμματος. Κάποιες φορές κολλήσαμε, αλλά κάποιες φορές… τρέξαμε! Σε σχέση με τις αρχικές μας σκέψεις, είμαι πολύ καλά. Για Ελλάδα, έτσι; Ξέρουμε το τι εστί γραφειοκρατία και τον υπολογίσαμε και αυτόν τον παράγοντα…».

Μοιραστείτε το: