24/06/2021
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 - 13:12

Βετεράνοι Άρη: «Φέτος είναι ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια της διοίκησης»

Οι Παλαίμαχοι άσοι των «κίτρινων» καλούν τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την ΠΑΕ και τον ιδιοκτήτη της

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Άρη στήριξε απόλυτα τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους, την Τετάρτη (9/6), οι Παλαίμαχοι άσοι των «κίτρινων» εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Καρυπίδη και ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου με αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Μάλιστα, επισήμαναν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πληρώνει παλαιές «αμαρτίες» προηγούμενων διοικήσεων για τις οποίες δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μετά από μία δύσκολη σεζόν, χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας, όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά. Είναι χαρά για όλους μας που θα βρεθούμε ξανά στο «σπίτι» μας, από την άλλη είναι και καθήκον όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Όλοι μας, ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι τη νέα χρονιά.

Επιπλέον, οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μας και γιατί πέραν των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, ο κ. Καρυπίδης καλείται να πληρώσει -και- παλιές οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη δεν φέρει.

Ο σύλλογος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών θα κάνει και φέτος το καθήκον του. Είμαστε βέβαιοι ότι σύσσωμη η οικογένεια του Άρη θα στηρίξει μαζικά την ομάδα, ούτως ώστε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να καταρρίψουμε νέα ρεκόρ του χρόνου.

Ραντεβού σύντομα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: