23/06/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 - 14:27

SL1: Νέο Δ.Σ. την Τρίτη για τα τηλεοπτικά

Δεν κατέληξαν ούτε για κεντρική διαχείριση ούτε για την Σούπερ Λίγκ TV * Η ανακοίνωση της διοργανώτριας

Χωρίς κάτι ουσιαστικό ως προς τα τηλεοπτικά, είτε την Κεντρική Διαχείριση είτε τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκ TVκύλησε το Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης της SL1 το μεσημέρι της Τρίτης (8/6).

Ακούστηκαν απόψεις και επιχειρήματα, αλλά δεν πάρθηκε απόφαση ούτε έγινε ψηφοφορία, ωστόσο, θα υπάρξει νέο συμβούλιο την Τρίτη 15 Ιουνίου.

Η δε ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού. 

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten. 

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του "Χαμόγελου του Παιδιού", μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten». 

Μοιραστείτε το: