24/06/2021
ΓΓΑ | Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 - 12:50

Σοκ στον Πανιώνιο: Αποσύρεται η τροπολογία για τα χρέη!

Στο χείλος του γκρεμού ο Ιστορικός, απειλείται με αφανισμό

Λίγες ημέρες μετά τους πανηγυρισμούς του Πανιωνίου για την 1η θέση στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής και τη διεκδίκηση της ανόδου μέσω των μπαράζ στην Σούπερ Λίγκα, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται ένα βήμα πριν την... εξαφάνιση από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος είναι πως η τροπολογία που σχετίζεται με τη μεταβίβαση των χρεών των ποδοσφαιρικών ομάδων προς το Δημόσιο στα φυσικά πρόσωπα αναμένεται να αποσυρθεί βάζοντας σε μεγάλους μπελάδες τον Ιστορικό.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης για να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του αυτού του μήνα, αλλά αποφασίστηκε τελικά να αποσυρθεί μέχρι νεοτέρας.

Αυτό σημαίνει ότι, πως τα όποια όνειρα έκανε ο Ιστορικός για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, σβήνουν, καθώς τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά λοιπόν δεν θα έχει νόημα η αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου από την Γ’ Εθνική καθώς θα είναι αδύνατο να παίξει στη Football League, την επόμενη σεζόν.

Μοιραστείτε το: