05/08/2021
Εθνικές ομάδες | Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 - 23:19

Σίμος: «Πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των παιδιών...»

Πολύ ικανοποιημένος ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων μετά την ευρεία νίκη επί του Λιχτενστάιν

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων με το 0-5 κόντρα στο Λιχτενστάιν, με τον Γιώργο Σίμο να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε ότι πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για τα συγχαρητήρια που έλαβαν τα μέλη της αποστολής από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θόδωρο Ζαγοράκη.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχαν μια ευρεία νίκη. Κι αυτό σε μια δύσκολη εποχή, καθώς τα περισσότερα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους κι ενώ ουσιαστικά βρίσκονταν σε αγωνιστική απραξία, κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μια μίνι προετοιμασία με την Εθνική και ανταποκρίθηκαν απόλυτα.

Είχα δηλώσει όταν ανέλαβα την ομάδα ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των παιδιών που απαρτίζουν την Εθνική Ελπίδων και αυτή η πίστη μου ενισχύθηκε τις έξι μέρες που δουλέψαμε μαζί, αλλά και στον σημερινό αγώνα. Επέδειξαν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν δεχθήκαμε καμία φάση, δεν απειληθήκαμε, ενώ από την άλλη πλευρά ήμασταν δημιουργικοί και παραγωγικοί.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα. Τώρα εκείνο που έχει σημασία είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά μετά από μια πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν λόγω της πανδημίας, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών μας στην προκριματική φάση του EURO 2021-23.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό για μας ότι δεχθήκαμε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη, κάτι που έκανε χαρούμενα και τα παιδιά μόλις τους το ανακοίνωσα», είπε ο Σίμος.

Μοιραστείτε το: