24/06/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 - 17:05

Τρίποντα στα «χαρτιά» για Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου, Αλμυρό και Άρη Σούδας

Με νίκες ακριβές σκορ 3-0 απέναντι σε ομάδες που παραιτήθηκαν από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής των ομάδων Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, Αλμυρό και Άρη Σούδας, εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή (7/5).

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως και οι τέσσερις ομάδες πήραν νίκες στα χαρτιά με σκορ 3-0 και τυπικά πλέον, αφού οι Άρης Περιβολίων, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, και Παλαίοχωρα έχουν παραιτηθεί ως γνωστόν από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας εξέδωσε τις ακόλουθες Διαπιστωτικές Πράξεις οι οποίες αφορούν στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2020-21.

Κατακυρώνει τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου μεταξύ των ομάδων Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-Ν. Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου Ν. Μ.Αλέξανδρος Ορφανίου.

Κατακυρώνει τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 10ου Ομίλου μεταξύ των ομάδων Αλμυρός ΓΠΣ-Άρης Περιβολίων με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου Αλμυρός ΓΠΣ.

Κατακυρώνει τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 10ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΟ Παλαιοχώρας-Άρης Σούδας με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου Άρης Σούδας».

Μοιραστείτε το: