23/06/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 - 22:37

Oριστική η αναβολή στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους Ηπειρώτες

Ήταν αναμενόμενο κι επισημοποιήθηκε... Η Λίγκα ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (6/5) ότι η σαββατιάτικη (8/5) αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβάλλεται οριστικά, από τη στιγμή που οι Ηπειρώτες έμπλεξαν με τον κορωνοϊό.

Όπως τονίζεται, η απόφαση για την αναβολή του παιχνιδιού για την 6η «στροφή» των πλέι άουτ πάρθηκε για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Μοιραστείτε το: