17/05/2021
ΑΕΛ | Δευτέρα 3 Μαΐου 2021 - 16:54

ΑΕΛ: «Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου του Κούγια για τους πραγματικούς αγοραστές του ΠΑΣ Γιάννινα»

Οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν πως θα γίνει με ανοικτή συμμετοχή των ΜΜΕ απ' όλη την Ελλάδα

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις λεπτομέρειες της μεταβίβασης των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα είχε δεσμευτεί πως θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Η «βυσσινί» ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα του Πάσχα (03/05) ανακοίνωσε πως η συνέντευξη Τύπου του κ. Κούγια, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι προσεχούς Πέμπτης (6/5) στη 13:30.

Μάλιστα, η ομάδα του Κάμπου γνωστοποίησε πως αυτή θα γίνει με ανοικτή συμμετοχή των ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα και πως θα μεταδοθεί απευθείας από το AEL RADIO 104,8.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Ανοικτή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ - Κύπρου 72, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λάρισας και σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από όλη την Ελλάδα, θα δώσει την Πέμπτη 6/5/2021 στις 13:30 ο κ. Αλέξιος Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας θα αναφερθεί με ονοματεπώνυμα στους εικονικούς και πραγματικούς αγοραστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, αλλά λόγω του απορρήτου της έρευνας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα παραδώσει αντίγραφα των συμβολαίων, αλλά θα δημοσιοποιήσει τους αριθμούς των συμβολαίων, την επωνυμία της εταιρείας συμβολαιογράφων όπου έγιναν τα συμβόλαια, αλλά και τα ονοματεπώνυμα των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League που συνδέονταν με τους εικονικούς αγοραστές, οι οποίοι στις 27/2/2015 απέκτησαν το 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήτοι 153595 μετοχές του Γιώργου Χριστοβασίλη χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ, χωρίς να εμφανιστούν ποτέ ούτε καν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και χωρίς ποτέ να αναγγείλουν την πρόθεση τους και να ζητήσουν άδεια για την αγορά των μετοχών, όπως ήταν υποχρεωμένοι από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να λάβουν έγκριση.

Ο κ. Κούγιας στην συνέντευξη τύπου θα αναφερθεί και στις περαιτέρω ενέργειες της ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιώντας όλα όσα συνέβησαν στο προσκήνιο και παρασκήνιο των Play-Out στους αγώνες μεταξύ των εμπλεκομένων ομάδων, ώστε να βρίσκεται σήμερα στην τελευταία θέση η ΠΑΕ ΑΕΛ και να διατρέχει άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού.

Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί απευθείας από το AEL RADIO 104,8 και απο οποιονδήποτε άλλο τηλεοπτικό η ραδιοφωνικό σταθμό και site το επιθυμεί.

Τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων θα συντονίσει ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιάννης Καλογιάννης».

Μοιραστείτε το: