17/05/2021
Αγγλία | Κυριακή 2 Μαΐου 2021 - 19:59

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ για λόγους ασφαλείας

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το ντέρμπι

Έπειτα από μία ώρα όπου υπήρξαν οι σχετικές συζητήσεις, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ αναβλήθηκε.

Οι δύο ομάδες σε συνεννόηση με την διοργανώτρια καθώς και με την Αστυνομία αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν στην αναβολή της αναμέτρησης και στη μετάθεση της σε νέα ημερομηνία, ενώ άγνωστο παραμένει για την ώρα αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (3/5).

Όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγα λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» το ματς αναβλήθηκε οριστικά για λόγους ασφαλείας, μετά τη διαμαρτυρία των οπαδών της Γιουνάιτεντ που προηγήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Μετά από συζήτηση με την αστυνομία, την Premier League, τη διοίκηση του Ολντ Τράφορντ και τις ομάδες, ο αγώνας με τη Λίβερπουλ αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας μετά από τη σημερινή διαδήλωση. Θα ξεκινήσουν επαφές με την Premier League για να βρεθεί νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση.

Οι οπαδοί μας έχουν πάθος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιλαμβανόμαστε πλήρως το δικαίωμά τους να το εκφράσουν με ειρηνική διαμαρτυρία.

Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε λύπη για την αναστάτωση της ομάδας και τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκαν κάποιοι οπαδοί, το προσωπικό και η αστυνομία. Ευχαριστούμε την αστυνομία για την υποστήριξη, θα την βοηθήσουμε στην έρευνά της».

Μοιραστείτε το: