17/05/2021
Βόλεϊ | Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 - 19:39

ΓΣ Ηρακλής: «Ο Αυτοκράτορας του βόλεϊ επιστρέφει με σημαιοφόρο τον Κράβαρικ»

Μια νέα σελίδα στην πλούσια ιστορία του γράφει το τμήμα βόλεϊ του «Γηραιού»

Την ανασύσταση του τμήματος βόλεϊ, τόσο του ανδρικού όσο και του γυναικείου ανακοίνωσε ο ΓΣ Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) ο Γυμναστικός Σύλλογος του «Γηραιού» ανακοινώνει επισήμως την επανεκκίνηση από το συγκεκριμένο επίπεδο και μάλιστα συγκροτημένα και με μπροστάρη τον παίκτη – θρύλο του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ.

Το προσεχές διάστημα θα προγραμματιστεί και συνέντευξη Τύπου για την εξήγηση των λεπτομερειών του πλάνου.

Aναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί με τον Μιχάλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή. Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημερών θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή».

Μοιραστείτε το: