17/05/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 - 13:01

Απόλλων Σμύρνης: Πράξη αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, μέσω των «Φούρνων Βενέτη», ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση της Σούπερ Λίγκας 1 και πρόσφερε 300 πασχαλινά τσουρέκια * Και τα «χρόνια πολλά» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Το Πάσχα αποτελεί τη γιορτή της αγάπης για την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και ειδικά σε αυτή την περίοδο των ειδικών συνθηκών ελέω Covid-19 τα βαθύτερα νοήματα της θυσίας τους Θεανθρώπου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. 

Ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε σε μια πράξη αγάπης προσφέροντας 300 πασχαλινά τσουρέκια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από την κορυφαία αρτοβιομηχανία των «Φούρνων Βενέτη», ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. 

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έτσι ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση της Σούπερ Λίγκας 1 στο αίτημα του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα προς τη διοργανώτρια για την παροχή παραδοσιακών γλυκισμάτων για τις εορτές.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωσή της έστειλε τις ευχές της στον κόσμο της αναφέροντας τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εύχεται στους φιλάθλους της ομάδας μας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης να καθοδηγούν τη σκέψη για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη. Το ζωοποιόν Φως της Αναστάσεως του Κυρίου να Φωτίσει το δρόμο που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από τη δοκιμασία που βιώνει η ανθρωπότητα. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Μοιραστείτε το: