17/05/2021
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 - 12:12

Πανιώνιος: «Δύο διαιτητές καλύφθηκαν πίσω από την ακατανόητη απόφαση της διοίκησης του Εθνικού...»

Έξαλλοι οι «κυανέρυθροι» με τον ρέφερι Καδδά στο ματς με την ομάδα του Πειραιά

Ανακοίνωση με ξεκάθαρες αιχμές για την διαιτησία που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ισόπαλο ματς (1-1) με τον Εθνικό εξέδωσαν οι «κυανέρυθροι» το βράδυ της Κυριακής (25/4).

Η διοίκηση του Ιστορικού στέκεται κυρίως στις υποδείξεις του διαιτητή Καδδά και του επόπτη Καραθανάση, με αποκορύφωμα, όπως τονίζουν, το πέναλτι που δόθηκε στο τέλος του αγώνα και κατάφεραν οι γηπεδούχοι να πάρουν τον έναν βαθμό.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση γίνεται ειδική αναφορά στην περίεργη απόφαση του Εθνικού να μην επιτρέψει την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Σήμερα δυστυχώς διαπιστώσαμε πως οι φήμες που ακούγαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και οι οποίες έλεγαν πως: «Ο Πανιώνιος δεν θα περάσει από την Καλλιθέα και το ματς με τον Εθνικό», δυστυχώς πήραν «σάρκα και οστά».

Ειλικρινά δεν βρίσκουμε κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν την συμπεριφορά κατά κύριο λόγο και τις αποφάσεις των κ.κ. Καδδά, Καραθανάση, με αποκορύφωμα φυσικά το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, αφού αλλιώς δεν γινόταν.

Δύο διαιτητές, που καλύφθηκαν πίσω από την –ακατανόητη για 2021- απόφαση της διοίκησης του Εθνικού, να μην επιτρέψει, όχι απλά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αλλά ούτε και την είσοδο επαγγελματιών δημοσιογράφων και συνεργείων καναλιών πανελλαδικής άδειας, στο γήπεδο της Καλλιθέας. Κι όλα αυτά, παρουσία και του αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά.

Για όσο διάστημα αγωνιζόμαστε ακόμα σε αυτό το πρωτάθλημα (το οποίο προσπαθούν κάποιοι παράγοντες να το υποβαθμίσουν με τις συμπεριφορές τους), θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος που επιβάλλει η ιστορία μας και η προσφορά μας στον ελληνικό αθλητισμό.

Και θα πορευτούμε στη γραμμή που χαράξαμε από την αρχή, με 18χρονα και 19χρονα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση των Εθνικών ομάδων.

Παραμένουμε πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό μας. Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε εκεί που μας αρμόζει βάσει της ιστορίας μας».

Μοιραστείτε το: