17/05/2021
ΛΑΜΙΑ | Σάββατο 24 Απριλίου 2021 - 22:17

Γρηγορίου: «Αυτό που πετύχαμε δύσκολα θα επαναληφθεί από οποιαδήποτε ομάδα…»

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε η Λαμία και την εξασφάλιση της παραμονής μίλησε ο τεχνικός των Φθιωτών

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος από το αποτέλεσμα και την γενικότερη πορεία της ομάδας του.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε πως είναι δύσκολο να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο από άλλη ομάδα στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους πανηγυρισμούς στο τέλος: «Ο πανηγυρισμός μας λέει πολλά. Εννοείται ότι είμαστε μια οικογένεια από την πρώτη ημέρα, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν δεν ήμασταν όλος ο οργανισμός της Λαμίας ενωμένοι στην καθημερινότητα μας, δεν θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει.

Νομίζω ότι αυτό που πετύχαμε, θα επαναληφθεί δύσκολα από οποιαδήποτε ομάδα στο μέλλον. Γιατί δεν είναι μόνο η δύσκολη βαθμολογική θέση που είχαμε όταν ανέλαβε. Είχαμε πολύ δύσκολες συνθήκες στη συνέχεια, με τον κορονοϊό, την καραντίνα και το πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αποφεύγουμε και τα μπαράζ και βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ ευχάριστη ημέρα. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι πανηγυρισμοί σίγουρα».

Για το αν έχει γίνει κουβέντα για το μέλλον του: «Αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή και εμένα και τον πρόεδρο. Ήταν πιεστικό το προηγούμενο διάστημα και τόσο σημαντικά τα ματς που ούτε καν το είχαμε σκεφτεί. Έχουμε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μέχρι σήμερα δεν ήταν στο μυαλό μας οτιδήποτε. Από εδώ και πέρα, θα καθαρίσουμε τις σκέψεις μας και θα σκεφτούμε τη συνέχεια».

Μοιραστείτε το: