17/05/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 - 18:24

Τρίποντα στα «χαρτιά» για Αναγέννηση Ιεράπετρας, Αμπελόκηπους Δράμας, Αταλάντη και Δαμάστα

Με νίκες ακριβές σκορ 3-0 απέναντι σε ομάδες που παραιτήθηκαν από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής των ομάδων Αναγέννηση Ιεράπετρας, Αμπελοκήπωνς Δράμας, Αταλάντης και Δαμάστας εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή (12/9).

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως και οι τέσσερις ομάδες πήραν νίκες στα χαρτιά με σκορ 3-0 και τυπικά πλέον, αφού οι Άρης Περιβολίων, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Οπούντιος Μαρτίνου και Παλαίχωρα έχουν παραιτηθεί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Πειθαρχική επιτροπή της ελληνικής Ομοσπονδίας εξέδωσε τις ακόλουθες Διαπιστωτικές Πράξεις οι οποίες αφορούν στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2020-21.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ Άρης Περιβολίων, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής Αναγέννηση Ιεράπετρας-Άρης Περιβολίων (10ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής Αμπελόκηποι Δράμας-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ των Αμπελοκήπων Δράμας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου-Αταλάντη (4ος όμιλος, 4η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ της Αταλάντης.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ Παλιοχώρας, κατακυρώνει τον αγώνα Γ΄Εθνικής Δαμάστας Ηρακλείου ΑΟ-ΑΟ Παλιοχώρας (10ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΟ Δαμάστας».

Μοιραστείτε το: