20/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 - 18:06

Απίστευτος ορισμός αφού... νύχτωσε την Πέμπτη 23/2!

Η ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΕ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ * ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ «ΧΑΡΤΙΑ» Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

Για γέλια και για κλάματα! Ποτέ μη λες ποτέ ή πιο απλά ολική ανατροπή αλά ελληνικά… Αν και η Ένωση Β’ - Γ’ Εθνικής με απόφαση του Δ.Σ. της έχει οριοθετήσει ως καταληκτική ημέρα την Τετάρτη για τους ορισμούς των αγώνων του Σαββατοκύριακου, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 23/2 ανακοίνωσε τον ορισμό της αναμέτρησης Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας για την Κυριακή 26/2 στις 15.00! Η αιτιολογία ήταν πως οι Καισαριανιώτες ρύθμισαν το χρέος τους ύψους 14.000 ευρώ που αρχικά ήταν ο λόγος αναβολής του εν λόγω ματς της 16ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει ένσταση και να πάρει το ματς στα «χαρτιά»… Επίσης, στο ματς δεν έχουν οριστεί διαιτητές, αφού η ΚΕΔ το μεσημέρι της Πέμπτης το είχε αφήσει εκτός λίστας!

* Όπως αναμενόταν, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, την Παρασκευή 24/2 η ΚΕΔ όρισε και τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Μοιραστείτε το: