17/05/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 - 16:12

Γαβαλάς: «Βιώνουμε τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του Ολυμπιακού»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως η μαθηματική κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος ήρθε με ξεκάθαρο και εμφατικό τρόπο από το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προχώρησε ο Νίκος Γαβαλάς, με αφορμή την μαθηματική κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης γιγάντωσε τους «ερυθρόλευκους», ενώ ανέφερε ότι οι μεγαλύτεροι ηλικιακά φίλοι της ομάδας του Πειραιά βιώνουν τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς:

«Ζώντας και δρώντας μέσα σε έναν οργανισμό που γιγάντωσε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, γιορτάζουμε έναν τίτλο ο οποίος κατακτήθηκε με ξεκάθαρο και εμφατικό τρόπο.

Το υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο που παίζει το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, είναι αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς, πλάνου και στρατηγικής. Χωρίς εφησυχασμό και δίχως έπαρση, με πίστη στην υλοποίηση των ονείρων μας, το πρωτάθλημα ήρθε πιο νωρίς από ποτέ: επτά στροφές πριν από τον τερματισμό. Ρεκόρ που θα μνημονεύουν οι επόμενες γενιές.

Τα εύσημα των αντιπάλων, είτε σε δημόσια θέα όπως έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι ο κ. Μπόλονι, είτε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας στα αποδυτήρια σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή που μας οδήγησε στην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού, είναι παράσημα για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, οι μεγαλύτεροι ηλικιακά φίλοι του Ολυμπιακού θα συμφωνήσουν πως βιώνουμε τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του. Και είναι κρίμα σε αυτή την πολύ δύσκολη διαδρομή η οποία ουσιαστικά είχε αφετηρία στον Ιούλιο του 2019 αφού δεν μεσολάβησε προετοιμασία το περσινό καλοκαίρι, ο κόσμος να περιοριστεί σε ρόλο τηλεθεατή εξαιτίας της πανδημίας. Αξίζει λίγη υπομονή και προσοχή ακόμη, να υπάρξουμε για να συναντηθούμε».

Μοιραστείτε το: