17/05/2021
Μπάσκετ | Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 - 14:20

ΕΟΚ: «Νόμιμη η διοίκηση Βασιλακόπουλου, συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας»

H Ομοσπονδία μπάσκετ τόνισε πως δρομολογεί τις εκλογές για τις 30 Μαΐου

Ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα (12/4) η ΕΟΚ, η οποία κάνει λόγο για νόμιμη εκλογή του Γιώργου Βασιλακόπουλου ως προσωρινό πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ, έπειτα από την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το έργο της Ομοσπονδίας συνεχίζεται για τη δρομολόγηση εκλογών στις 30 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Λόγω της προσπάθειας δημιουργίας συγχύσεως και εσφαλμένων εντυπώσεων, σας ενημερώνουμε ότι η νομίμως ορισθείσα από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της Ομοσπονδίας και τη δρομολόγηση εκλογών για τις 30 Μαΐου.

Οι νόμιμες ενέργειες της διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή δικαστική απόφαση. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει το άθλημα του μπάσκετ και την επιβεβλημένη ομόνοια του χώρου.

Παράκληση της διοίκησης είναι να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές και το άθλημα να συνεχίσει την πορεία του. Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό άλλο το μπάσκετ στην Ελλάδα και άλλο το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο βάσει της επίσημης κατάταξης της FIBA παραμένει 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη και οι δύο Εθνικές Ομάδες, Ανδρών και Γυναικών, έχουν προκριθεί στην τελική φάση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της ΕΟΚ έχει καταρτισθεί σε Σώμα από 6/4/2021 και έχει ως εξής :

Πρόεδρος : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Β΄ Αντιπρόεδρος : ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ

Γενικός Γραμματέας : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ

Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ».

Μοιραστείτε το: