13/04/2021
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ | Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 - 23:04

Βαζέχα: «Όταν έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα όλα θα αλλάξουν...»

Παραμένει αισιόδοξος ο προπονητής του Ασπροπύργου

Τρεις ήττες μετρά ο Ασπρόπυργος στις ισάριθμες αγωνιστικές του Νοτίου Ομίλου της Football League, με τον Κριστόφ Βαζέχα να μην πτοείται.

Ο 56χρονος προπονητής, μιλώντας τη Δευτέρα (5/4) στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Δυτικής Αττικής στο facebook, τόνισε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν όταν έρθει η πρώτη νίκη και είναι ετοιμοπόλεμοι ορισμένοι παίκτες που είναι τραυματίες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βρήκε με το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς.

Συγκεκριμένα, είπε:

Για την αρχή της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους»: «Πρώτη προπόνηση έκανα με την ομάδα στις 20 Φεβρουαρίου. Τότε βρήκα στην ομάδα έξι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (Να, Τραορέ, Αμπεσόλο, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Μουκίδης Β.) από το ρόστερ που είχε δημιουργηθεί τον Οκτώβριο και ορισμένους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονταν ή είχαν προταθεί από τον τότε τεχνικό διευθυντή.

Για το πόσοι από όλους αυτούς έμειναν: «Ελάχιστοι. Με την έλευση του κ Μαργέτη πλέον μου δόθηκε ο πλήρης έλεγχος των επιλογών και του μεταγραφικού σχεδιασμού, δυστυχώς όμως είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος».

Για το ρόστερ που τελικά δημιουργήθηκε: «Ο πρόεδρος ικανοποίησε κάθε μου επιθυμία στον μικρό χρόνο που είχε απομείνει και αυτή τη στιγμή διαθέτω 33 ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύω ποδοσφαιρικά. Δυστυχώς όμως η καθυστέρηση που υπήρξε με την προηγούμενη κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι να ενταχθούν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αν προσθέσουμε και τους αρκετούς τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών (Τραορέ, Βασιλείου, Να) έχουμε πάει και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με σύνθεση ανάγκης».

Για τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παιδιών. Σιγουρά όμως αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα. Δεν θέλω να ξαναναφερθώ ούτε στους τραυματισμούς, ούτε στα πόσο πίσω μας έφερε αυτός ο άνθρωπος. Στο τρίτο παιχνίδι με την Καλλιθέα ήταν εμφανές ότι δεν είχαμε τις δυνάμεις και τη φρεσκάδα που χρειαζόταν γιατί πήγαμε με σχεδόν ίδια ενδεκάδα λόγω τραυματισμών».

Για τη νέα διοικητική κατάσταση: «Καταρχήν να πούμε ότι εγώ ήμουν επιλογή του τεχνικού διευθυντή που υπήρχε τότε στην ομάδα. Με τον κ. Μαργέτη γνωρίστηκα λίγες μέρες πριν αναλάβει. Για μένα ευτυχώς που ήρθε ο Μαργέτης. Από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε είναι κοντά στην ομάδα και προσπάθησε να συμμαζέψει μια κατάσταση δύσκολη. Φαντάσου κάναμε αγώνα δρόμου μέχρι την τελευταία στιγμή για να καθίσω στον πάγκο την 1η αγωνιστική. Κανένας δεν είχε ασχοληθεί με τα χαρτιά μου. Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν είχαν αναλάβει αυτοί οι τέσσερις (Μαργέτης, Γιδάκος, Χουζούρης, Παπασταθόπουλος) η ομάδα δεν θα μπορούσε να κατέβει στο πρωτάθλημα. Πλέον οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουν ασφάλεια, κάτι που δεν ένιωθαν προηγουμένως γιατί το μόνο που άκουγαν ήταν ψέματα και μισόλογα. Από τη μέρα που ήρθε ο κ. Μαργέτης το σωματείο βγάζει υγεία».

Για τους φιλάθλους του Ασπροπύργου: «Σίγουρα ο πρώτος που έχει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι ο προπονητής. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια του κόσμου που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς, όμως η εικόνα στα δυο πρώτα παιχνίδια έδειξε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να πάει μπροστά. Από την εμπειρία μου πιστεύω πως χρειάζεται χρόνος για να μπούνε όλα τα παιδιά που ήρθαν προς το τέλος των μεταγραφών αλλά να γυρίσουν και οι τραυματίες.

Σαν προπονητής δεν έχω κανένα παράπονο από τη δουλειά που κάνουν στην προπόνηση και από αυτό που βγάζουν στα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι μόλις έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα όλα θα αλλάξουν και θα μπορέσετε όλοι να δείτε το πραγματικό μας πρόσωπο. Υπάρχει καλό κλίμα, όρεξη για δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας».

Μοιραστείτε το: