13/04/2021
ΑΕΛ | Κυριακή 4 Απριλίου 2021 - 15:08

ΑΕΛ: «Έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι και να αποβληθεί ο Τσότσαλιτς»

Βέλη κατά του Γιάννη Παπαδόπουλου, που ήταν στο VAR της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, έριξαν οι «βυσσινί»

Νέα ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό εξέδωσε την Κυριακή (4/4) η ΑΕΛ, η οποία έδωσε ξανά συγχαρητήρια στον διαιτητή Ευαγγέλου, στους βοηθούς και στον 4ο Αγγελάκη, ωστόσο αναφέρθηκε σε μία φάση που δεν της δόθηκε πέναλτι υπέρ της.

Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» αναφέρουν πως βλέποντας το βίντεο του παιχνιδιού διαπίστωσαν πως στο 80’ ο Τσότσαλιτς κατεβάζει τα χέρια του Μουκάντζο, την ώρα που ο δεύτερος πάει να σκοράρει.

Εκεί, η ομάδα του Κάμπου τονίζει πως έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα, η οποία θα ήταν δεύτερη και θα σήμαινε αποβολή για τον παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, η ΑΕΛ επισημαίνει ότι ήταν αδύνατο να υποδειχθεί, αφού στο VAR ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, το ένα από τα δύο «εργαλεία» του «συνεργείου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Η ΑΕΛ θέλει να επαναλάβει τα συγχαρητήρια της και για τον Ευαγγέλου και για τους βοηθούς του και τον κ. Αγγελάκη οι οποίοι ήταν άψογοι.

Αλλά χθες το βράδυ βλέποντας το video του αγώνα διαπιστώσαμε, ότι στην φάση του 80΄λεπτού ο Cocalic κατεβάζει με τα χέρια τον Μoukandjo την ώρα που είναι έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και πρέπει να υποδειχθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη και αποβολή στον παίκτη του Παναιτωλικού και διερωτόμαστε γιατί δεν υποδείχθηκε από το VAR.

Βεβαίως θα ήταν αδύνατο να υποδειχθεί, αφού στο VAR ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος το ένα από τα δύο «εργαλεία» του «συνεργείου» εις βάρος της ΑΕΛ, ο άλλος είναι ο Ζαχαριάδης, γιός του αλήστου διαιτητικής μνήμης μεγαλύτερου εργαλείου του Θωμά Μητρόπουλου, θυμόμαστε ότι ο πατέρας Ζαχαριάδης ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός τότε του Μελισσανίδη και σε μία δίκη στην Θεσσαλονίκη που ο Ζαχαριάδης είχε μηνύσει τον Μελισσανίδη και δικηγόρος του Μελισσανίδη ήταν ο κ. Κούγιας.

Το τρομερό με τους Παπαδόπουλο, Ζαχαριάδη είναι ότι η ΚΕΔ τους έχει ορίσει να διαιτητεύσουν 30 παιχνίδια του Παναιτωλικού, της ΑΕΛ και της Λαμίας, την τρέχουσα περίοδο».

Μοιραστείτε το: