12/04/2021
Ελλάδα | Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 - 13:33

Προσήχθη ο γιος του Κουφοντίνα σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν με χημικά περίπου 200 άτομα που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος

Επεισόδια με χημικά, προσαγωγές και ρίψεις νερού σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (6/3) στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.Α.Σ., περίπου 200 άτομα επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ωστόσο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν, κλείνοντας τους δρόμους.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς την οδό Ερμού και την Καραγιώργη Σερβίας, αλλά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου προσπάθησαν να κάνουν πορεία στην οδό Σταδίου.

Όμως, η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να κλείσουν το δρόμο, ενώ προχώρησε σε προσαγωγές. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτές είναι και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.

Έπειτα, μια ομάδα κατέληξε στην πλατεία Κοτζιά, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις νερού, ενώ το ίδιο έγινε λίγα λεπτά μετά στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, ώστε και πάλι να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Μοιραστείτε το: