12/04/2021
ΓΓΑ | Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 - 19:32

Κατά λάθος «λουκέτο» με αποποίηση ευθυνών της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού

Με στοχευόμενη πληροφόρηση υφυπουργείο Αθλητισμού και ΓΓΑ άδειασαν τους λοιμωξιολόγους για τις νέες απαγορεύσεις

Να βγάλουν από πάνω τους την δικαιολογημένη αγανάκτηση που υπάρχει για την νέα απόφαση για το κλείσιμο του ερασιτεχνικού Αθλητισμού και όχι μόνο, επιχειρούν τώρα Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Μαυρωτάς. Όλως τυχαίως λοιπόν, θέλοντας να βγουν από το κάδρο, με στοχευόμενη πληροφόρηση προς το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ αδειάζουν τους λοιμωξιολόγους.

Συγκεκριμένα, εμφανίζονται ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού να έρχονται αντιπαράθεση με την επιτροπή των ειδικών κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής (5/3).

Οι δύο άντρες και ειδικά ο Αυγενάκης παρουσιάζεται κάθετος στην απόφαση λουκέτου» ζητώντας να αλλάξει η τελευταία απόφαση. Το εντυπωσιακότερο, βέβαια όλων είναι, ότι προκύπτει πως η απόφαση που νεκρώνει ξανά τον αθλητισμό έγινε κατά λάθος!

Πιο συγκεκριμένα, οι λοιμωξιολόγοι έκλεισαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών.

Θεώρησαν ότι οι γυναίκες είχαν τα περισσότερα και πήρε η... μπάλα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που υποτίθεται ότι δεν εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως κάνουν οι επαγγελματικές κατηγορίες.

Αποδείχθηκε μάλιστα, ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών, και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά το ματς με Φίλιππο Βέροιας.

Πάντως στην απογευματινή ενημέρωση των κρουσμάτων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για την επανεκκίνηση αγώνων και προπονήσεων στον αθλητισμό.

Μοιραστείτε το: