12/04/2021
ΓΓΑ | Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 - 14:49

Ράπισμα του ΚΚΕ στον Αυγενάκη!

«Η ξεφτίλα στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο», υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του το κουμμουνιστικό κόμμα, με αφορμή την κατάργηση της Ομοσπονδίας του αθλήματος της Αντιπτέρισης

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ την Παρασκευή (5/3), με αφορμή την κατάργηση της Ομοσπονδίας του αθλήματος της Αντιπτέρισης και την ένταξή της σε αυτή του Τένις από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το κουμμουνιστικό κόμμα, αναφερόμενο στον υφυπουργό Αθλητισμού, τόνισε πως η ξεφτίλα στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο, διότι με το «έτσι θέλω» προχώρησε στην υπογραφή, με πρόσχημα τα προβλήματα κακοδιαχείρισης.

Παράλληλα, το ΚΚΕ ανέφερε ότι αντί να δώσει λύση στα προβλήματα, τα αξιοποιεί, κάνοντας ένα αυθαίρετο πάντρεμα, με την ελπίδα να «φτιασιδώσει» τους συσχετισμούς λίγο πριν τις εκλογές στην Ομοσπονδία του τένις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Η “ξεφτίλα” στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο

Μετά τις αλλεπάλληλες τροπολογίες, μετά τον τραγέλαφο με την ημερομηνία εκλογών και τις αποτυχημένες μεθοδεύσεις για προσωρινές διοικήσεις σε Ομοσπονδίες, ο κύριος Αυγενάκης πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας το εξής αμίμητο: Καταργεί με το “έτσι θέλω” την Ομοσπονδία του αθλήματος της Αντιπτέρισης (badminton) στην Ελλάδα και την εντάσσει στο τένις, με πρόσχημα τα προβλήματα κακοδιαχείρισης, που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων. Αντί, λοιπόν, να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά, τα αξιοποιεί, κάνοντας ένα αυθαίρετο πάντρεμα, με την ελπίδα να “φτιασιδώσει” τους συσχετισμούς λίγο πριν τις εκλογές στην Ομοσπονδία του τένις.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο “μαγείρεμα” και του προτείνουμε να συνεχίσει και μ’ άλλες Ομοσπονδίες την ίδια τακτική, προκειμένου να του “βγουν τα κουκιά” και να ελέγξει τις Διοικήσεις. Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι να γεννηθούν και νέα αθλήματα. Θα μπορούσε, λοιπόν, να φέρει το σκάκι π.χ. στη κολύμβηση (water chess) και την ιππασία στο πιγκ πογκ! Γιατί όχι;...».

Μοιραστείτε το: