12/04/2021
Μπάσκετ | Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 - 13:54

EOK: Αναβολή στην Α1 Γυναικών, τέλος οι προπονήσεις στην Α2 Ανδρών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης γνωστοποίησε πως μπαίνει ξανά στον... πάγο το μπάσκετ

Τα νέα μέτρα κατά του Covid-19, που ανακοίνωθηκαν την Τετάρτη (3/3) από την Πολιτεία μετά τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού δείχνουν να ξαναβάζουν «λουκέτο» στο μπάσκετ και η επανέναρξη της Α1 Γυναικών πάει για το μέλλον, ενώ οι προπονήσεις στην Α2 Ανδρών σταματούν μέχρι νεοτέρας.

Συγκεκριμένα, το φυσιολογικό επακόλουθο της απόφασης της Κυβέρνησης για νέα διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά και των προπονήσεων στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, ήρθε με την ανακοίνωση της Ελληνικής           Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης την Πέμπτη (4/3).

Σύμφωνα με αυτήν οι αγώνες της Α1 Γυναικών αναστέλλονται. Να σημειωθεί ότι 4η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πλέον η αγωνιστική δράση περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι με βάση το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 843/03.03.2021 αναστέλλονται οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μέχρι νεοτέρας.

Επίσης αναστέλλονται οι προπονήσεις των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που ανήκουν στις περιοχές με επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο)».

Μοιραστείτε το: