12/04/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 - 23:36

Απόλλων Σμύρνης: Πρόταση ανανέωσης στον Κολ, που δεν απάντησε και πλέον δεν ισχύει!

Ο Μονεμβασιώτης δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να χτίσει έγκαιρα τον κορμό της επόμενης σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν

Σε διαφορετική ρότα κινείται ο Απόλλων Σμύρνης σε όλα τα επίπεδα…

Η διοίκηση φροντίζει να θωρακίζει το ρόστερ, να αναγνωρίζει τις αξίες και να χτίζει από τώρα τον κορμό και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Ίσραελ Κολ. Μάλιστα, η προσφορά χρονολογείται αρκετό καιρό πριν και ήταν ανεβασμένη - ενισχυμένη στα επίπεδα της Σούπερ Λίγκας 1 ως έμπρακτη αναγνώριση της παρουσίας του Αργεντινού μέσου, που έχει αποκτηθεί από την Παναχαϊκή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περιόδου 2019-20, όταν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ακόμα στην SL2.

Η πλευρά του Κολ ζήτησε και πήρε μια προθεσμία (λογικό και σύνηθες), αλλά τελικά δεν… έδωσε καμία απάντηση! Έτσι, στον Απόλλωνα Σμύρνης ακύρωσαν την προσφορά τους, η οποία πλέον δεν ισχύει. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό και ορθό, αφού στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι να παρακαλέσουν κανέναν, που στην πραγματικότητα με τις πράξεις του δείχνει ότι δεν επιθυμεί να μείνει στην ομάδα. Κι όλα αυτά μάλιστα σε μια εποχή απίστευτης οικονομικής κρίσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης να αποτελεί υπόδειγμα στις πληρωμές και σε όλα τα συμφωνηθέντα.

Ο Αργεντίνος, κοινώς έχασε την ευκαιρία να μπει στο κλαμπ των παικτών που έχουν επιλεγεί να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους από νωρίς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»…

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, ήδη έχουν υπογράψει οι Νίκος Ιωαννίδης, Νταβίνο Βέρλχουστ, ενώ μαζί τους υπολογίζεται και ο Βασίλης Βιτλής, ως ακαριαία κίνηση ευαισθητοποίησης από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μοιραστείτε το: