12/04/2021
Πρωτάθλημα | Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 - 12:41

Η Σούπερ Λίγκα 1 λέει «όχι» στον σχολικό εκφοβισμό

Η διοργανώτρια αρχή ανακοινώνει ότι αφιερώνει την 25η αγωνιστική στη πανελλήνια ημέρα κατά του bullying

Την ευαισθησία της σε σημαντικά θέματα συνεχίζει να δείχνει η Σούπερ Λίγκα 1.

Η διοργανώτρια αρχή δίνει το σύνθημα για την 25η αγωνιστική και συνεχίζει την καμπάνια της κατά του σχολικού εκφοβισμού στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Η SuperLeague, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, αφιερώνει την 25η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος SuperLeagueInterwetten (06-08/03/2021), στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού (Bullying).

H σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ή μείωση ασθενέστερων ατόμων σε μια ομάδα, αποτελεί μείζον πρόβλημα και συνήθως αρχίζει ως σχολικό φαινόμενο.

Η SuperLeague μαζί με όλες τις ομάδες που απαρτίζουν την κορυφαία διασυλλογική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ελλάδας στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Ο καθένας πρέπει να συμβάλλει στην εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών και ως κοινωνία όλοι να βοηθήσουμε στον έλεγχο και την αποτροπή τέτοιων φαινομένων.

Κανείς δεν πρέπει να σωπάσει, κανείς δεν πρέπει να στρέψει το βλέμμα του αλλού, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα:

Όχι στο σχολικό εκφοβισμό!

StopBullying!

#slgr_stopbullying»

Μοιραστείτε το: