12/04/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 - 22:31

Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη για τη θέληση που δείξαμε...»

Ικανοποιημένος για το διπλό κόντρα στον Βόλο ο προπονητής του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος για τη θέληση των παικτών του να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Μιλώντας στη Νova, o Πορτογάλος προπονητής δήλωσε αρχικά: «Δεν περίμενα τα πράγματα να ήταν εύκολα. Ήταν σημαντικό ότι σκοράραμε νωρίς, αλλά ξέραμε ότι ο Βόλος θα μας δυσκόλευε και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο β' μέρος ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας, παρουσιάσαμε το καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού και παρά την κούραση που είχαμε από το ευρωπαϊκό ματς, καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, την αξίζαμε τη νίκη για τη θέληση που δείξαμε. Ήταν σημαντικό για εμάς που κερδίσαμε μετά τα προηγούμενα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα που δεν φέραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ενώ για το ότι επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που λογίζονται ως βασικοί, σχολίασε: «Επιλέξαμε τους παίκτες που ξέραμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο παιχνίδι. Θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο μας και να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα επιβληθεί στον αντίπαλό μας. Θέλαμε να κερδίσουμε τις μπαλιές στο κέντρο και να πιέσουμε.

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, όχι τόσο για την ποιότητα. Είχαμε όμως θέληση και επιμονή για το πόσο πολλή ψυχή είχαμε για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση».

Μοιραστείτε το: