13/04/2021
Ομάδες | Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 - 21:51

Στην Α.Ε. Μυκόνου ο Τσιώλης!

Στην ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική ο έμπειρος τεχνικός

Αναμφίβολα προκαλεί αίσθηση η είδηση ότι ο Σάκης Τσιώλης συμφώνησε τη Δευτέρα (1/3) να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Μυκόνου, ομάδας που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική!

Ο έμπειρος προπονητής, με θητεία σε ουκ ολίγες ομάδες Σούπερ Λίγκας 1 και 2, θα επιβλέπει και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των νησιωτών, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου με τεράστια χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Σάκη Τσιώλη!

Ο κόουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρυ βιογραφικό και παραστάσεις στις πλάτες του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α' Εθνικής κατηγορίας και superleague αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής! Ο ρόλος του εκτός από προπονητή της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και πιο ουσιαστικός καθώς θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Είναι τιμή για τη διοίκηση, το σύλλογο και ολόκληρη τη Μύκονο η παρουσία του εδώ! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!».

Μοιραστείτε το: