13/04/2021
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 - 00:08

Καβακάς: «Ήταν κακή η διαιτησία...»

Διαμαρτυρίες από τον τεχνικό του ΟΦΙ, που χαρακτήρισε άδικη την ισοπαλία με τα Τρίκαλα

Χωρίς νίκη στη Σούπερ Λίγκα 2 παραμένει ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, με τον Τίμο Καβακά να κρίνει άδικη την ισοπαλία με τα Τρίκαλα.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής των Κρητικών εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία, με αφορμή κυρίως το πέναλτι από το οποίο προήλθε σε δεύτερο χρόνο το γκολ της ισοφάρισης για τους Θεσσαλούς.

«Μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο για εμάς το μόνο που μπορώ να πω στους ποδοσφαιριστές μου είναι ένα μεγάλο μπράβο. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από το σημερινό αποτέλεσμα. Είχαμε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήμασταν δημιουργικοί, χάσαμε ευκαιρίες. Η ομάδα παρουσίασε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι αμαρτία για την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά το μισό λάθος που ίσως κάνουμε κάποια στιγμή στο παιχνίδι να το πληρώνουμε.

Θέλει και λίγη τύχη το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή την τύχη δεν την έχουμε με το μέρος μας, αλλά θα προσπαθήσουμε με τη δουλειά, τη συγκέντρωση και την ταπεινότητα που μας διακρίνει να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί. Είναι όμως μία εμφάνιση που μας γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε.

Θα έλεγα ότι σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μία κακή διαιτησία, σε ένα πέναλτι που είναι αμφισβητούμενο, σε πλεονεκτήματα που άλλες φορές άφησε, άλλες φορές δεν άφησε. Θεωρώ ότι ο διαιτητής σήμερα δεν ήταν καλός. Είναι ίσως η χειρότερη διαιτησία που μας έπαιξε τα τελευταία πέντε παιχνίδια και είναι αμαρτία γιατί και οι δύο ομάδες προσπάθησαν πάρα πολύ να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, δεν έχουμε περιθώρια για κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση και πιστεύω ότι με την προσπάθειά μας αρχίζουν να βλέπουν κάτι καλό και να τους αποζημιώσουμε. Θα έρθουν και οι νίκες», είπε ο Καβακάς.

Μοιραστείτε το: