12/04/2021
ΧΑΝΙΑ | Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 - 19:08

Xανιά: «Κάποιοι έχουν αποφασίσει για τις ομάδες που έχουν πάρει το χρίσμα για την άνοδο...»

Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία στην ήττα από τον Ιωνικό

Με έντονα παράπονα από τη διαιτησία έφυγαν τα Χανιά από το ματς με τον Ιωνικό, για να τα εκφράσουν με μια σκληρή ανακοίνωση το Σάββατο (27/2).

Γίνεται λόγος για «παράγκα με… ενορχηστρωτή τον “Γιαννάκη” να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”», προσθέτοντας ότι έχει αποφασιστεί ήδη ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα 1.

Αναλυτικά: «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε!

Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε την παράγκα με… ενορχηστρωτή τον “Γιαννάκη” να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”.

Το ίδιο σύστημα, που φρόντισε πέρσι μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος να επωφεληθεί συγκεκριμένη ομάδα, συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του με σκοπό ξανά να παρέχει προστασία σε ομάδες που έχουν την ιδιαίτερη συμπάθεια των “εξυγιαντών”. Δυστυχώς για εμάς που επενδύουμε χρήμα και χρόνο σε αυτό που αγαπάμε φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει από πριν για την τύχη ενός πρωταθλήματος και για το ποιες ομάδες έχουν πάρει το “χρίσμα” για την άνοδο.

Όσο ο κ. Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν φροντίζουν να ξεσκεπάσουν την παράγκα τόσο οι “Γιαννάκηδες” θα δρουν ανενόχλητοι συνεχίζοντας τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

Μοιραστείτε το: