12/04/2021
ΧΑΝΙΑ | Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 - 19:26

Παπαδόπουλος: «Σημαντικές φάσεις η αποβολή και το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ...»

Ο προπονητής των Χανίων τόνισε ότι επείγουν οι νίκες, για να βελτιωθεί η ψυχολογία των παικτών του

Δεν στέφθηκε με επιτυχία το ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο των Χανίων, με τον 49χρονο τεχνικό να τονίζει ότι η ήττα από τον Ιωνικό ήρθε λόγω της γρήγορης αποβολής του Κάρλος και του γκολ που έβαλαν οι Νικαιώτες στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου.

Παράλληλα, ο προπονητής της κρητικής ομάδας δήλωσε ότι πρέπει να έρθουν άμεσα οι νίκες, για να βελτιωθεί η ψυχολογία των παικτών του.

«Είναι μια σημαντική φάση η αποβολή, αλλά νομίζω ότι και το σημείο που δεχόμαστε το γκολ. Η μοναδική φάση που έκανε ο Ιωνικός και κέρδισε το παιχνίδι. Αυτές οι δύο φάσεις έκριναν το παιχνίδι.

Νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με δέκα παίκτες η ομάδα προσπάθησε, έβγαλε ενέργεια. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν πάρα πολύ μέχρι το τέλος, για να μη χαθεί αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όποιος και να μείνει εκτός ενδεκάδας ή εκτός 20άδας, αδικείται. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Πρέπει γρήγορα να έρθουν νίκες για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα γιατί με αυτό το ρόστερ και με αυτή τη λειτουργία που έχει η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί κάτω.

Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς για να ανέβει η ψυχολογία, που δεν υπάρχει τώρα», είπε ο Παπαδόπουλος.

Μοιραστείτε το: