12/04/2021
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 - 22:27

Γρηγορίου: «Αν δεν ολοκληρωθεί ο στόχος, δεν μπορείς ούτε να χαίρεσαι ούτε να λυπάσαι»

Προσγειωμένος μετά το διπλό επί της ΑΕΛ ο προπονητής της Λαμίας

Σπουδαία νίκη μέσα στο Αλκαζάρ πήρε η Λαμία κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να «πληγώνει» την παλιά του ομάδα, αλλά να παραμένει προσγειωμένος σε ό,τι αφορά τη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα 1.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Είναι άλλοι τρεις βαθμοί για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε, η οποία για μένα είναι δεδομένο ότι θα τελειώσει στις 16 Μαΐου, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Βήμα-βήμα για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία κάτι που πριν δύο μήνες φαινόταν σαν ουτοπία. Μακάρι τα παιδιά να συνεχίσουν έτσι και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όταν είχα δεχτεί την πρόταση του κυρίου Παπαϊωάννου είπα ότι ήταν μια προπονητική πρόκληση λόγω της θέσης που βρισκόταν η ομάδα. Ανέλαβα αυτό το ρίσκο, προφανώς δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη, έχουμε αντιστρέψει πολλά πράγματα στην ψυχολογία των παιδιών όπως και όλου του οργανισμού, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Ξέρετε κι εσείς όμως ότι αν δεν ολοκληρωθεί ο στόχος δεν μπορείς ούτε να χαίρεσαι ούτε να λυπάσαι», είπε στη Νοva o προπονητής των Φθιωτών.

Ενώ για τα στοιχεία που έφεραν το διπλό στην ομάδα του, σχολίασε: «Νομίζω ότι τουλάχιστον αγωνιστικά ήμασταν πολύ καλά. Είχαμε αυτοπεποίθηση, ψηλά τις γραμμές μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς και, γενικά, η κατάσταση, η ψυχοσύνθεση των παιδιών αυτήν την περίοδο μας έδωσαν το ματς».

Μοιραστείτε το: