12/04/2021
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 - 21:13

Κάνουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης Κουσκουνάς και Σταμόπουλος

Παρακολούθησαν το σεμινάριο της Sportradar στην Παναχαϊκή

Η Ξάνθη είναι ο αντίπαλος της Παναχαϊκής στην 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2 και η προετοιμασία συνεχίστηκε την Τετάρτη (24/2).

Οι παίκτες του Χρήστου Παρασκευόπουλου ασχολήθηκαν με την ειδική ομαδική τακτική και την υποομαδική τακτική μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια, με τους Κουσκουνά και Σταμόπουλο να μην είναι ακόμη ετοιμοπόλεμοι.

Αμφότεροι κάνουν τις τελευταίες ημέρες ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής (28/2) στην Αγυιά.

Στο μεταξύ, οι «κοκκινόμαυροι» παρακολούθησαν το σεμινάριο της Sportradar για την καταπολέμηση των χειραγωγημένων ματς και στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοινώνει πως πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” το ετήσιο καθιερωμένο αθλητικό σεμινάριο καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης από την ΕΕΑ.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την επίβλεψη του εκπροσώπου της εταιρείας Sportradar, -αποκλειστικού συνεργάτη της UEFA στον τομέα της παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων προς ανίχνευση περιπτώσεων στοιχηματιής απάτης – η οποία συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ.

“ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!” αναφέρει η καμπάνια του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, τη Super League Greece. Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν τα μέλη που απαρτίζουν κάθε ομάδα για το πώς τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες, οι match-fixers, διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αγώνων».

Μοιραστείτε το: