13/04/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 - 14:12

Ευχάριστα νέα από την τηλεοπτική απόδοση της SL2!

Εξαιρετικές οι επιδόσεις τηλεθέασης * Βάζει κι άλλες κάμερες η Δημόσια Τηλεόραση στις εκτός ΕΡΤ3 μεταδόσεις * Επίσημα χωρίς πλέι οφ - πλέι άουτ η FL* Η Nike για τρία χρόνια θα ντύνει τις ομάδες της διοργανώτριας!

Ταχύτατα, χωρίς αντιρρήσεις και ουσιαστικά συμφωνία σε όλα χωρίς καν να υπάρξουν παρεμβάσεις κάποιας άλλης θέσεις ή πρότασης από κάποια ομάδα ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Ένωσης SL2-FL μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2).

Στα καλά νέα της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση δια στόματος του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου ότι υπάρχουν πολύ καλά νέα αναφορικά με την τηλεοπτική απόδοση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2! Μάλιστα και για αυτό τον λόγο η Δημόσια Τηλεόραση αποφάσισε να βάλει περισσότερες κάμερες και στα ματς, που δεν μεταδίδονται μέσω της ΕΡΤ 3 (μέχρι τώρα τα live γίνονταν με μονοκάμερη παραγωγή).

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκε και τυπικά ο ήδη γνωστός και ψηφισμένος τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ και των πλέι άουτ στην SL2, ενώ για τη Football League, επισημοποιήθηκε ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στην κανονική περίοδο. Δηλαδή δεν θα υπάρχουν τελικά πλέι οφ και πλέι άουτ.

Επίσης μια σημαντική εξέλιξη είναι ότι όλες οι ομάδες, που ανήκουν στη διοργανώτρια εξασφάλισαν για τα επόμενα τρία χρόνια την ένδυση τους μέσω χορηγίας της NIKE!

Hσχετική ανακοίνωση αναφορικά με το Δ.Σ. αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 - Football League, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν:

*Καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2.

*Τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Football League, το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs.

*Εγκρίθηκε πρόταση χορηγίας της Nike για ένδυση των ΠΑΕ της Super League 2 – Football League για τρία χρόνια.

*Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ΠΑΕ για το Αθλητικό Νομοσχέδιο, για τα τηλεοπτικά ενώ συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων της Super League 2.

*Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εταιρία στατιστικών για τις ομάδες της SL2 και FL».

Μοιραστείτε το: