12/04/2021
ΞΑΝΘΗ | Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40

Θλίψη στην Ξάνθη για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου

Ανακοίνωση των Θρακιωτών για τον χαμό του δημοσιογράφου, που είχε συνδέσει την καριέρα του με την ακριτική ομάδα

Θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης έφερε την Τετάρτη (24/2) η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Συρόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο εκλίπων έδινε μάχη για τη ζωή τις τελευταίες ημέρες στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής στην έκκληση για αίμα, που είχε ανάγκη ο ίδιος, ωστόσο η καρδιά του δεν άντεξε.

Βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ και εκ των κορυφαίων αθλητικογράφων της Ξάνθης, ο Παναγιώτης Συρόπουλος, που ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ, ενώ ήταν παρών το 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο.

Η Ξάνθη με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.

Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Μοιραστείτε το: