24/02/2021
Ελλάδα | Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 - 23:44

Μαξίμου: «Πρωτοφανής καμπάνια χυδαιότητας από τον Τσίπρα...»

Η απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Aντίδραση υπήρξε τη Δευτέρα (22/2) από την κυβέρνηση στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, με τις οποίες κατελόγισε πολιτική ευθύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση Λιγνάδη.

Το Μαξίμου σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας ότι με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού θα γίνει την Πέμπτη (25/2) στη Βουλή ανοικτή συζήτηση για την αποτροπή αποτρόπαιων πράξεων και την απόδοση δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες θυμάτων κακοποίησης.

«Αναμένουμε τον κ. Τσίπρα την Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές. Προσπαθούν έτσι να μετατρέψουν ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησής του 2017-2018, σε ελληνικό Qanon.

Ο Πρωθυπουργός, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, στη Βουλή, καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα», αναφέρει το Μαξίμου.

Μοιραστείτε το: