24/02/2021
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 - 23:11

Δέλλας: «Η τύχη ήταν με το μέρος μας σε ευκαιρίες του Παναθηναϊκού»

Τι είπε για τον Μελίσσα ο τεχνικός του Παναιτωλικού

Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναιτωλικός επί του Παναθηναϊκού, με τον Τραϊανό Δέλλα να παραδέχεται πως ήταν αρκετά τυχερή η ομάδα του και να τονίζει ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

«Όντως θέλαμε μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που το έδειξε σήμερα. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη, γκολ και τύχη από τη μεριά μας. Κάναμε ένα καλό α' μέρος, πετύχαμε το γκολ αλλά με προβληματίζει η εικόνα του β’ μέρους, ειδικά στα πρώτα λεπτά.

Η τύχη ήταν με το μέρος μας σε ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές λέμε είναι δίκαιο ή άδικο. Θα επικαλεστώ μία φράση ενός παλιού προπονητή του Παναθηναϊκού. Ξέρετε πώς είναι η μπάλα. Άλλοτε σε βοηθάει και άλλοτε όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Παίζει ρόλο και η πίεση που έχουν τα παιδιά. Πιστεύω πως αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει κάτι για τη συνέχεια. Μέρα με τη μέρα εμείς πρέπει να βελτιώνουμε τα αρνητικά και να εμβαθύνουμε τα θετικά. Σίγουρα χρειάζεσαι παίκτες με εμπειρία όπως ο Βάντερσον», δήλωσε στη Νοva o προπονητής των Αγρινιωτών.

Ενώ για τον mvp του αγώνα, Μελίσσα, είπε: «Οι ευκαιρίες είναι να τις αρπάζεις από τα μαλλιά. Το έκανε ο Νίκος. Την τύχη την προκαλούμε και εμείς. Να αφιερώσω τη νίκη σε ένα αδικοχαμένο παιδί, τον Γιώργο που έφυγε νωρίς, και την οικογένειά του. Ξέρω ότι είναι δύσκολες στιγμές».

Μοιραστείτε το: