28/02/2021
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 - 15:38

Ρατσισμός στο ποδόσφαιρο γυναικών: Δεν επιτρέπουν ούτε προπονήσεις! (video)

Δέκα γνωστές ποδοσφαιρίστριες στέλνουν το μήνυμα της απόλυτης αδικίας, που βιώνει το άθλημα

Δέκα μήνες ούτε προπόνηση και το τραγικό είναι ότι η Εθνική ομάδα πήγε και έπαιξε έτσι επίσημο αγώνα πριν από λίγο καιρό… Ο λόγος για το Ποδόσφαιρο Γυναικών, το οποίο οι «ειδικοί», οι κυβερνώντες, αλλά και αυτοί, που θα έπρεπε να ασχολούνται περισσότερο το έχουν αφήσει στην τύχη του. Και με δεδομένο ότι δεν γίνεται το παραμικρό στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, δέκα πολύ γνωστές παίκτριες ένωσαν τις φωνές τους για να που ότι δεν υπάρχει ισότητα και υπάρχει ρατσισμός με αυτή την αντιμετώπιση στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η 10άδα των κορυφαίων ποδοσφαιριστριών απαρτίζεται από τις: Βάσια Βατσικά, Θένια Ζέρβα, Σοφία Κόγγουλη, Χριστίνα Κοκοβιάδου, Ελένη Μάρκου, Ανθή Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Παχάκη, Βεατρίκη Σαρρή, Δανάη Σιδηρά και η Ναταλία Χατζηγιαννίδου (ρέκοργούμαν στην Εθνική), που έφτιξαν ένα βίντεο σε συνεργασία και με τον ΠΣΑΠ, το οποίο λέει την αλήθεια για την απόλυτη αδικία στο άθλημα!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση: «Ισότητα στον αθλητισμό στην Ελλάδα;

Δυστυχώς όχι!

Το γυναικείο πρωτάθλημα είναι το μοναδικό Α’ Εθνικής που δεν κάνει

ούτε προπονήσεις.

Αγωνιστήκαμε σε επίσημο παιχνίδι εκπροσωπώντας την Εθνική μας ομάδα χωρίς καμία προπόνηση!

Αγαπάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και το κάνουμε κόντρα σε όλους και όλα.

Είμαστε ενωμένες και αποφασισμένες να μην σας αφήσουμε να μας κλέψετε...

Αυτό που ονειρευόμαστε από παιδιά.

Βάσια Βατσικά, Θένια Ζέρβα, Σοφία Κόγγουλη, Χριστίνα Κοκοβιάδου,   Ελένη Μάρκου, Ανθή Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Παχάκη, Βεατρίκη Σαρρή, Δανάη Σιδηρά, Ναταλία Χατζηγιαννίδου».

Μοιραστείτε το: