05/03/2021
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 - 23:50

Γρηγορίου: «Κρατώ το γκολ και τους τρεις βαθμούς...»

Θετικό αποτέλεσμα και με ΠΑΟ θέλει ο τεχνικός της Λαμίας

Ξέφυγε από την τελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας 1 η Λαμία με τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τονίζει ότι κρατά το γκολ και τους τρεις βαθμούς.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι σήμερα χρειαστήκαμε ένα γκολ ουσιαστικά. Όσες ευκαιρίες και να κάναμε, μας ενδιέφερε να πετύχουμε ένα γκολ για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ήμασταν κυρίαρχοι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όπως επίσης και στην αρχή του δευτέρου. Είμαστε μια ομάδα, η οποία έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να παράγει φάσεις. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ, όπως ήρθε και σήμερα.

Το κυριότερο όμως ήταν οι τρεις βαθμοί. Τα παιδιά το ζητούσαν το τρίποντο αρκετές αγωνιστικές και με τις εμφανίσεις που κάνουν και με τη διάθεση που δείχνουν κάθε αγωνιστική. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως είχαμε μόλις τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εν αντιθέσει με τον αντίπαλο που είχε τέσσερις. Παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό που κρατάω είναι οι τρεις βαθμοί. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε στη Νοva ο τεχνικός των Φθιωτών.

Παράλληλα, είπε ότι η ομάδα του θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα και στον αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας σχετικά: «Έχουμε πει ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα παιχνίδι στη βαθμολογική θέση που είμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε παιχνίδια, οπότε πρέπει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να αναζητάμε παντού βαθμούς.

Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας. Το κάναμε και σήμερα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει δείξει τις ικανότητές της μέχρι τώρα. Το ίδιο θα κάνουμε και το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Μοιραστείτε το: