02/03/2021
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 - 22:30

SL2 - αποκλειστικά: Με Παναχαϊκή και Ν. Παπαδόπουλο στη WEB εκπομπή του a-sports.gr (video)

Το «Πλέι δεν… πλέι» το βράδυ της Δευτέρας έχει μόνο Σούπερ Λίγκα 2 με τηλεφωνικό καλεσμένο τον προπονητή των Πατρινών * Η ανάλυση της 3ης αγωνιστικής και ειδήσεις απ’ όσα έρχονται

Όλα και μόνο για την Σούπερ Λίγκα 2… Που; Στο «Πλέι δεν… πλέι», τη WEB εκπομπή του a-sports.gr με τον Δημήτρη Δημητρίου, που κάθε Δευτέρα βράδυ ασχολείται αποκλειστικά με την SL2!

Κεντρικός καλεσμένος τηλεφωνικά ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος κόουτς δεν φοβάται να πει πως για τους Πατρινούς υπάρχει μόνο ένας στόχος και μια λέξη «άνοδος»! Μας εξηγεί πως ξεπερνά τις δυσκολίες της φυσιολογικής πίεσης μιας ομάδας τέτοιου μεγέθους, που ψάχνει την επιστροφή της στα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας αναλύει το πλάνο του, μας λέει πόσο ευεργετική ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις δύο σερί ισοπαλίες και προαναγγέλλει μεταγραφική ενίσχυση ανώτερης κατηγορίας ανεξάρτητα από την πίστη του στο υπάρχον ρόστερ.

Παράλληλα κάνει μια πρώτη εκτίμηση της SL2 και επισημαίνει πότε θεωρεί εκείνος ότι θα αρχίσουν να φαίνονται πραγματικά οι ανταγωνιστές της κορυφής.

Στο «Πλέι δεν… πλέι»: SL2 – αποκλειστικά της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2021 ακόμα, αναλύουμε την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σας δίνουμε ειδήσεις για αυτά, που έρχονται στην κατηγορία.

- ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Μοιραστείτε το: