02/03/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 - 22:04

Περιμένει δύο μεταγραφές ο Μπόλονι...

Δεύτερη πρόταση από ΠΑΟ στον Καμπετσή για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2023

Κανένα νέο πρόσωπο δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Λάζλο Μπόλονι να φανερώνει ανησυχία στις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (25/1).

Μιλώντας στη Νοva, o Ρουμάνος τεχνικός είπε ότι αναμένει δύο μεταγραφές, αλλά για την ώρα οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει τους παίκτες που θα ήθελαν.

«Είναι ένα θέμα που προβληματιστήκαμε πολύ. Μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε μια λύση που αξίζει να προχωρήσουμε. Είμαι ο πρώτος που αναμένει το πολύ δύο λύσεις. Είμαι ο πρώτος που υποφέρει από αυτή την κατάσταση.

Ξέρετε πώς είναι η αγορά, ακόμη και στο τελευταίο λεπτό μπορεί να προκύψει κάτι. Γαντζώνομαι από αυτό και περιμένω, ελπίζω να προκύψει κάτι. Θα θέλαμε τις λύσεις αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε τον Δεκέμβρη. Είναι αρκετά ευαίσθητο να τα προβώ σε δηλώσεις για το θέμα», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Στο μεταξύ, ο Αργύρης Καμπέτσης τα πάει εξαιρετικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και τη Δευτέρα έγινε αποδέκτης μιας νέας πρότασης για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟ έως το 2023, με βελτιωμένες αποδοχές προφανώς.

Ο 21χρονος επιθετικός αναμένεται να απαντήσει εντός των επόμενων ημερών, έχοντας και προσφορές από συλλόγους του εξωτερικού.

Μοιραστείτε το: