25/02/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 - 14:34

Μπαντής: «Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League...» (pic)

Τον συνωστισμό στα καταστήματα καυτηρίασε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ με ανάρτησή του

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ποδοσφαιρικά χώρες, που εκτός των δύο πρώτων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 1 και Σούπερ Λίγκας 2, δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Στο συγκεκριμένο θέμα, τοποθετήθηκε για ακόμη μία φορά, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ο οποίος προσπαθεί αρκετά ώστε να γίνει επανέναρξη τη αθλητικής δραστηριότητας σε Football League, Γ Εθνική, αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, με ανάρτηση του στα social media ανέβασε μία φωτογραφία σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, η οποία καυτηριάζει την απαγόρευση που συνεχίζει να υπάρχει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου, ενώ στην αγορά υπάρχει συνωστισμός.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ:

«Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» και «Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ' εθνικής ανδρών, της Α ' εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο».

Μοιραστείτε το: