08/03/2021
ΧΑΝΙΑ | Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 - 18:52

Χανιά: Προπόνηση υπό δυνατή βροχή στο γήπεδο Θεσπρωτικού

Έτοιμη για Α.Ε. Καραϊσκάκης η ομάδα του Βοσνιάδη

Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι έχουν μπροστά τους τα Χανιά για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 και η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (24/1, 14.00) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ολοκληρώθηκε το Σάββατο (23/1) στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού.

Μια προπόνηση, πάντως, που έγινε υπό δυνατή βροχόπτωση, ενώ για τους παίκτες του Αλέξανδρου Βοσνιάδη περιείχε προθέρμανση, ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια μικρών χώρων με υψηλή ένταση και μικρή διάρκεια.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής είναι οι εξής «κυανόλευκοι»: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.

«Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις Κεραυνού Θεσπρωτικού και Εθνικού Φιλιππιάδας για τη θερμή υποδοχή και την παραχώρηση των γηπέδων τους για τις προπονήσεις της ομάδας μας στο διάστημα της παρουσίας της στην Ηπειρο», αναφέρουν οι Χανιώτες σε ενημέρωσή τους.

Μοιραστείτε το: