28/02/2021
Κόσμος | Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 - 18:41

Πέθανε από κορωνοϊό ο Λάρι Κινγκ

Ο δημοφιλής Αμερικανός παρουσιαστής είχε πάρει χιλιάδες συνεντεύξεις από παγκόσμιους ηγέτες, πολιτικούς και ανθρώπους του θεάματος

Στα 87 του χρόνια έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (23/1) ο θρυλικός Αμερικανός παρουσιαστής Λάρι Κινγκ.

Με ειδικότητα στα talk show, είχε πάρει χιλιάδες συνεντεύξεις από παγκόσμιους ηγέτες, πολιτικούς και ανθρώπους του θεάματος, με την υγεία του τα τελευταία χρόνια να έχει κλονιστεί σημαντικά και να «φεύγει» εντέλει λόγω κορωνοϊού.

Ο Λ. Κινγκ έκανε το ξεκίνημά του ως πρωινός dj στο Μαϊάμι στη Φλόριντα το 1957 και στη συνέχεια μπήκε το 1978 στον χώρο των εθνικών ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, μια και είχε αποκτήσει ένα αφοσιωμένο κοινό ελέω του ξεχωριστού τρόπου με τον οποίο έκανε τις συνεντεύξεις.

Το αμερικανικό δίκτυο CNN του ανέθεσε την παρουσίαση εκπομπής σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης το 1985, παραμένοντας σε αυτό το πόστο μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον Βρετανό Πιρς Μόργκαν το 2010.

Ο Κινγκ συνέχισε να φιλοξενεί αφιερώματα για το δίκτυο μέχρι το 2012, όταν και έφυγε από το CNN για να ξεκινήσει ένα δικό του εγχείρημα, το Ora TV, με τον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Κάρλος Σλιμ.

Μοιραστείτε το: